Transport Marfa / Mutari Mobila Bucuresti

Transport marfa Intern, la preturi pe km !

Firma noastra, asigura pentru clientii interesati, servicii transport marfa intern, la preturi pe km. Pe langa aceste servicii, firma dailytransport va mai poate fi de folos si cu mutari de apartamente si relocari.

La fel ca si la transport marfa intern, relocarile si mutarie in afara orasului vor fi la pret pe km iar pretul pt. serv. de manipulare marfa separat.

La toate aceste servicii, firma nostra, va poate pune la dispozitie personal in manipulare marfa ori pt. montari / demontari mobilier.

In Bucuresti, asigurati transport marfa pe km ?

Tarifele pentru transporturile in Bucuresti difera fata de cele interne. pretul pe km este valabil doar pentru transportul de marfa in afara orasului. Pt distante ce depasesc 200 km.

Preturile pentru transportul local, in Bucuresti se face in functie de stationare, personal la manipulare, nr. de curse, capacitatea totala a marfurilor.

Pretul pe km este valabil si pt transport international ?

Din pacate, noi nu efectuam transport marfa international. Insa, daca pretul de transport pe km vi se pare avantajos, avem firme cu care colaboram si care va pot face un discount la pretul pe km pentru distante mai lungi de 600 km.

Pretul pe km, este valabil doar pt. transport marfa intern. (Romania). Pretul este de 1.3 ron pe km si include doar transportul.

Pentru a va face o idee legata despre preturile noastre pe km si pentru celorlalte servicii, vizitati sectiunea preturi. Insa daca sunteti interesat de o estimare cat mai precisa rugam sa ne contactati.

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa Cel mai cuprinzator director romanesc
Ro Director tamplarie Gazduire Servere Radio SHoutcast Camere Supraveghere Video