Transport Marfa / Mutari Mobila Bucuresti

Transport Marfa Mobila in Bucuresti sau in tara

Firma dailytransport, asigura pentru toti clientii nostri, transport marfa si mobila in Bucuresti sau tara la preturi pe gustul dumneavoastra.

Firma noastra,stiind ca la un transport marfa ori mobila, uneori este nevoie si de manevrarea acestora, asigura pt. cei interesati, personal la manipulare mobila fie local,(Bucuresti) sau in tara.

Stiind ca un transport ori o mutare poate deveni complexa, am avut grija sa ne echipam cu o gama variata de autoutilitare pentru a acoperi nevoia fiecaruia de transport mobila ori marfa.

Pe langa serviciile de transport, firma noastra va poate fi de folos cu evacuarea molozului, ori transportarea de mobila veche in cazul in care va achizitionati alta.

Asiguram pentru firme / companii servicii de mutari si relocari. La toate aceste servicii, ca si la cele de mai sus, puteti opta pentru personal la manipulare marfa si montaj.

Serviciile de transport marfa mobila sunt valabile si international ?

Momentan, firma noastra nu efectueaza transport international marfa ori mobila. Pe viitor intentionam sa ne extindem, iar in aceasta situatie, va vom fi de folos si cu transport marfa international.

Insa, pentru a nu va dezamagi, si a va ajuta cu servicii transport mobila, va putem pune in legatura cu diversi colaboratori de-ai nostri. Acesti colaboratori, presteaza aceleasi servicii ca si noi. Insa ei va pot ajuta si cu servicii de transport international.

Care este costul la transport mobila in Bucuresti ?

Costul de transport mobila la firma noastra, poate incepe de la 50 ron, cand ne contactati si ne aflam in zona dumneavoastra; si poate ajunge pana la mai mult, daca optati pt. oameni la carat ori aveti mai multa marfa de transportat.

Costul la manipulare marfa poate incepe cu 30 ron, cand aveti putine bunuri de transportat si carat. Si poate ajunge pana la 100 ron de om, in cazul in care aveti mobilier de urcat/coborat pe scari.

Acesta a fost doar un exemplu pt. a va face o idee despre cost. Pentru a va face o estimare mai exacta pt. dumneavoastra, rugam sa ne contactati.

Bloguri, Bloggeri si Cititori Site-ul apare in Directorul Kappa Cel mai cuprinzator director romanesc
Ro Director tamplarie Gazduire Servere Radio SHoutcast Camere Supraveghere Video